
فهرست عناوین
فرآیند کاشت ایمپلنت دندان
این عمل جراحی سرپایی محسوب میشود. عمل کاشت ایمپلنت طی مراحل زیر صورت میگیرد:
۱. ابتدا دندان صدمه دیده کشیده میشود
۲. استخوان فک برای عمل کاشت ایمپلنت آماده سازی میشود و در صورتی که نیاز به پیوند استخوان باشد، ابتدا باید این عمل انجام شود. پس از التیام یافتن استخوان فک ایمپلنت در آن جایگذاری میشود.
۳. چندین ماه باید صبر کنید تا استخوان فک رشد کرده و ایمپلنت و استخوان فک در هم آمیخته شوند
۴. پس از جوش خوردن ایمپلنت به استخوان فک، قطعه واسطه اباتمنت بر روی ایمپلنت نصب میشود. در برخی موارد که ایمپلنت بسیار باثبات است میتوان این کار را در همان مرحله اول جراحی که ایمپلنت جایگذاری شده است، انجام داد.
۵. پس از التیام بافت لثه دندانپزشک قالب گیری از دندانها انجام میدهد. در نهایت دندان مصنوعی یا روکش دندان را بر روی اباتمنت نصب شده بر روی ایمپلنت، متصل نماید.
تمامی این فرآیند ممکن است چندین ماه طول بکشد تا شما صاحب دندان شوید. در حقیقت بخش اعظم این فرآیند انتظار برای رشد استخوان جدید و جوش خوردن ایمپلنت به استخوان فک است.
پس از عمل جراحی کاشت ایمپلنت
برخی از مشکلات زیرا پس از هر عمل جراحی دندانپزشکی احتمالاً تجربه میکنید:
· تورم لثه و صورت
· کبودی پوست و لثه
· درد در محل کاشت ایمپلنت
· خونریزی جزیی
در صورتی که تورم، ناراحتی یا هر مشکل دیگری ظرف چند روز پس از عمل جراحی بدتر شد با دندانپزشک خود تماس بگیرید. ممکن است به مصرف مسکن قویتر و یا چرک خشک کن نیاز باشد. پس از هر مرحله از عمل جراحی کاشت ایمپلنت باید تا مدتی غذاهای نرم مصرف کنید. معمولاً جراح از بخیه های قابل جذب استفاده میکند و نیازی نیست برای کشیدن آن مراجعه کنید
عمل جراحی کاشت ایمپلنت همانند هر عمل جراحی دیگری ممکن است خطراتی به دنبال داشته باشد اگر چه احتمال بروز آنها بسیار کم است و در صورت بروز به راحتی درمان میشود. خطرات مربوط به عمل جراحی کاشت ایمپلنت عبارتند از:
· عفونت در محل کاشت ایمپلنت
· صدمه دیدن ساختارهای پیرامون مانند دندانها یا رگهای خونی
· صدمه دیدن عصب ها که ممکن است باعث احساس درد و بی حسی و یا سوزن سوزن شدن دندانها ، لثه، لبها و یا چانه شود
· مشکلات مربوط به سینوس در هنگام کاشت ایمپلنت در فک بالا ( ممکن است ایمپلنت وارد فضای حفره سینوسی شود )