مینی ایمپلنت یکی دیگر از روشهای جایگزینی دندانهای از دست رفته است. ابعاد مینی ایمپلنت تقریباً نصف ایمپلنت معمولی است. جایگذاری مینی ایمپلنت آسانتر بوده و کم تهاجمی تر و همچنین ارزان تر از ایمپلنت معمولی است.
فهرست عناوین
کاشت مینی ایمپلنت
کاشت مینی ایمپلنت سریع تر انجام میشود و نیاز کمتری به حجم و تراکم استخوان وجود دارد. در صورتی که به علت صدمه دیدن، افزایش سن و یا پوسیدگی دندان باید دندان خود را کشیده و جای خالی آن را پر کنید اما نمیتوانید هزینه کاشت ایمپلنت را بپردازید مینی ایمپلنت ممکن است بهترین راه حل باشد.
از آنجایی که قطر مینی ایمپلنت نصف ایمپلنت معمولی است، سوراخی که در استخوان فک ایجاد میشود بسیار کوچکتر خواهد بود بنابراین عوارض جراحی و درد و ناراحتی بسیار کمتر است و بافتها خیلی زودتر بهبود مییابند.
همانند ایمپلنت معمولی، مینی ایمپلنت نیز روشی دائمی برای جایگزینی دندانهای از دست رفته محسوب میشود. معمولاً پس از کاشت مینی ایمپلنت بلافاصله میتوانید کارهای روزمره و بهداشت دهان را انجام دهید.
مینی ایمپلنت به ایمپلنتهایی با قطر کوچکتر گفته میشود که غالباً قطر آن کمتر از سه میلیمتر میباشد. ایمپلنت معمولی اندازه ای در حدود دو برابر مینی ایمپلنت دارد.
مینی ایمپلنت غالباً برای ثابت نگه داشتن دندان مصنوعی بالایی و پایینی استفاده میشود. همچنین برای بیمارانی که نمیتوانند ایمپلنت معمولی بکارند از مینی ایمپلنت استفاده میشود.
به علت دارا بودن قطر ۳ میلیمتر در این نوع ایمپلنت درصورتی که بیمار پهنای استخوان کمی داشته باشد ، مینی ایمپلنت مناسب می باشد.
مزایای مینی ایمپلنت
از مزایای مینی ایمپلنت قرار گیری پروتز سریع تر از ایمپلنت معمولی میباشد. در واقع بعد چند ساعت می توان شروع به خوردن غذا کرد.
در هر حال این روش موقتی می باشد ، هزینه مینی ایمپلنت نیز از روش معمولی پایین تر است.
فرقی نمی کند دندان طبیعی دارید یا ایمپلنت ، در هر دو حالت نیاز است بهداشت دهان خود را به نحوه عالی رعایت کنید.